TSO-BSO

Overblijven
Op de twee locaties is het overblijven niet op dezelfde wijze geregeld. Kijkt u dus even onder de locatie die op uw kind van toepassing is.

Overblijven: locatie Flosbeugel
Berend Botje regelt het overblijven op deze locatie.Indien u meer informatie wilt over de tussenschoolse opvang download dan de uitgebreide informatie onder downloads of bel 088-2337000.Indien u uw opgaveformulier wilt downloaden kunt u gebruik maken van formulieren onder downloads.

Overblijven: locatie Klaverweid

Op de twee locaties is het overblijven niet op dezelfde wijze geregeld. Kijkt u dus even onder de locatie die op uw kind van toepassing is.
Op de locatie Klaverweid wordt het overblijven geregeld door (ex) ouders die hiervoor een certificaat behaald hebben. Dit is de reden dat het overblijven hier goedkoper is dan op de Flosbeugel.
Indien u gebruik wilt maken van de overblijfmogelijkheid kunt u dat op twee manieren doen:

a. U tekent uw kind op de overblijflijst in (in de hal) en geeft uw kind het benodigde geld plus een lunchpakketje en drinken mee naar school. (E 1,50)
b. Indien u vaak gebruik maakt van het overblijven kunt u een ’10-rittenkaart’ kopen voor E 15,00. Dit is handiger voor de administratie en heeft dan ook onze voorkeur.

U dient het bedrag altijd op de dag zelf (of vooruit) te betalen!! Bijzonderheden doorgeven kunt u doen via de administratie of de leerkracht van uw kind.